Valgfaget digital markedsføring

Dette semesteret har jeg som sagt valgfaget digital markedsføring, noe som er utrolig interessant. Vi er allerede i vår nest siste måned, noe som i grunn er litt trist. Uansett, jeg kan se tilbake på et utrolig givende og spennende semester. Nå er det klassen under oss som skal velge hvilket valgfag de ønsker å ta, derfor har jeg valgt å lage en liten video der jeg forteller hva vi i digital markedsføring holder på med.

Dette er valgfaget om du blant annet ønsker å lære mer om hvordan utvikling av ny teknologi skaper nye tjenester og nye virksomheter, sosiale medier, delingsøkonomi, web-analyse, Adwords og blogging. Du vil også få digital kompetanse da du vil opprette Twitter, blogg og LinkedIn. Du vil også møte mange interessante, inspirerende og kunnskapsrike forelesere.

https://www.youtube.com/watch?v=60F7AJo9xQc

Så er du villig til å sprenge komfortsonen, stå på og engasjere deg, anbefaler jeg virkelig digital markedsføring. Lykke til med valget! 

– Sara

Sara Myrvoll Written by:

Med en bachelorgrad i markedsføring fra Høyskolen Kristiania, jobber jeg nå som Koordinator SEO & Innhold i Semway.

One Comment

  1. 19. april 2015
    Reply

    Veldig bra at du gir nye studenter en innføring, Sara. Dette blogginnlegget kan hjelpe flere som er usikre. DU er flink!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *