Om meg

Da videregående nesten var over og jeg skulle velge hvilken vei jeg ønsket å gå videre, slo det meg hvor mange veier det faktisk var mulig å velge. Jeg var veldig usikker og vurderte dermed et friår, men spontaniteten i meg ville det annerledes. Før jeg visste ordet av det hadde jeg søkt på bachelor i markedsføring ved Høyskolen Kristiania (tidl. Markedshøyskolen). Dermed var det bare å pakke ned tingene mine i vakre og idylliske Nord-Norge, og flytte til hovedstaden.

Fjerde semester spesialiserte jeg meg innen digital markedsføring, noe som fikk øynene mine opp for hva som finnes der ute i den digitale verden. Jeg ble gjennom denne perioden rekruttert til det digitale markedsføringsbyrået Semway via Twitter. Her jobbet jeg et år som trainee, så skrev jeg kontrakt om fast stilling så fort jeg hadde levert bacheloroppgaven. Nå har jeg stilling som Koordinator SEO & Innhold i bedriften.

Litt mer om meg selv; jeg heter Sara Myrvoll, 22 år og kommer fra Nord-Troms. Er oppvokst på gård, der jeg allerede fra ung alder tok en del av arbeidet. Dette lærte meg mange ting, blant annet å ta ansvar, være samarbeidsvillig og selvstendig. Har i tillegg hatt praksis hos en lokalavis og på et hotell, deltidsjobb på en restaurant og sommerjobb på et eldresenter. Har også jobbet et år i klesbutikk på Karl Johan.

Har du spørsmål til meg, må du ikke nøle med å ta kontakt!

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *