Jeg fikk jobb via Twitter!

Da jeg startet mitt studie ved Markedshøyskolen i 2013, hadde jeg ingen formening om hva jeg ville jobbe med når jeg var ferdigutdannet innen markedsføring. Kanskje fordi jeg følte at faget var så utrolig bredt, eller kanskje fordi jeg ennå ikke hadde blitt introdusert innenfor valgfaget digital markedsføring.

Nå har jeg dette valgfaget, noe som har åpnet mange porter for meg. Gjennom semesteret har vi blant annet hatt besøk av mange forskjellige gjesteforelesere; fra Carl Størmer og Sverre Steensen, til Thomas Moen og Jan-Ove Torsvik. Disse menneskene har inspirert meg utrolig mye, og ledet meg på veien mot å finne drømmejobben.

Klassen vår ble også oppfordret av foreleseren vår Karl Philip Lund til å opprette blogg og en Twitter-profil. I begynnelsen var dette veldig langt utenfor komfortsonen min, men jeg sa til meg selv at dette skulle jeg gjøre, dette skulle går bra! Ikke visste jeg hvor dette ville lede meg eller hva jeg ville lære, men jeg hev meg ut i det. Etter noen måneders aktivitet og engasjement, har jeg publisert flere innlegg både på bloggen og Twitter.

Da jeg første gang skulle lete etter en deltidsjobb, kunne jeg ikke se for meg at jeg skulle finne en ny jobb andre steder enn finn.no og liknende steder. I påsken fikk jeg derimot se hvor langt den digitale verden hadde kommet, hvor langt dette valgfaget kunne ta meg, og hvor gøy dette kunne være. Jeg ble kontaktet av Semway via Twitter hvor de fortalte meg at de lette etter morgendagens digitale hoder. De ønsket derfor å komme i kontakt med meg, og etter en nærmere samtale og to intervjurunder, tilbydde de meg en jobb!

Denne jobben er veldig studierelevant og jeg vil dermed kunne bruke det jeg lærer gjennom studiet på jobb, og motsatt! Jeg vil kunne sette teorien ut i praksis, og skjønne hvordan dette fungerer. Det er ikke samme lærdom for meg å lese noe i en bok, kontra det å kunne bruke kunnskapen i praksis. Jeg ser derfor frem til å kunne videreutvikle meg selv innenfor den digitale verden, i den nye jobben!

Jeg vil med dette oppfordre alle medstudenter til å være synlig, engasjere seg og ikke minst; bruke sosiale medier til å vise hva du kan og hva du ønsker å oppnå! 

Har du en liknende historie? Del den gjerne.

Sara Myrvoll Written by:

Med en bachelorgrad i markedsføring fra Høyskolen Kristiania, jobber jeg nå som Koordinator SEO & Innhold i Semway.

12 Comments

 1. 29. april 2015
  Reply

  Så utrolig morsomt! Gratulerer så mye og lykke til i ny jobb :)

  • 5. mai 2015
   Reply

   Ja, veldig spennende! Tusen takk :)

 2. 30. april 2015
  Reply

  Dette er dritkult Sara!!

 3. philiplund1
  30. april 2015
  Reply

  Grattis og lykke til!

  • 5. mai 2015
   Reply

   Tusen takk, Samira :)

 4. 7. mai 2015
  Reply

  Så morsomt! Gratulerer :) Du snakket godt for deg på God Morgen Norge :)

  • 7. mai 2015
   Reply

   Tusen takk, veldig hyggelig å høre :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *