En spennende reise innen den digitale verden

Etter at jeg publiserte blogginnlegget mitt angående veien min fra Twitter til jobb, har jeg fått en del oppmerksomhet via media. Jeg har blant annet vært intervjuet i NettavisenIjobb.no og noen andre aviser/blogger, samt at jeg i dag var gjest hos God Morgen Norge. Besøket hos TV2 var svært nervepirrende, men jeg er glad for at jeg gjennomførte dette; Enda en erfaring rikere!

Dette har vært en veldig spennende reise. Fra å begynne i januar uten blogg, Twitter eller LinkedIn, uten å ha utfordret komfortsonen min, og uten å ha engasjert meg i særlig større grad, til å nå ha opplevd alt dette. Foreleseren min Karl Philip Lund skal ha stor takk for å ha hjulpet meg med å tøye grenser, og ikke minst sprenge komfortsonen min.

Hvem trudde at jeg skulle bli intervjuet av flere aviser, vært gjest på God Morgen Norge, fått mye oppmerksomhet rundt bloggen og Twitter-kontoen, og sist men ikke minst fått en utrolig spennende og studierelevant jobb hos Semway da jeg startet i januar? I alle fall ikke jeg! Dette er jeg så utrolig takknemlig for å få være med på, og jeg gleder meg veldig til fortsettelsen. Dette gir meg motivasjon og guts til å fortsette, og stå på videre.

Tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger etter mitt første TV-opptreden i dag. Setter pris på det!

Sara Myrvoll Written by:

Med en bachelorgrad i markedsføring fra Høyskolen Kristiania, jobber jeg nå som Koordinator SEO & Innhold i Semway.

7 Comments

 1. 8. mai 2015
  Reply

  Flinke Sara! :) Nå må du stå på videre! Dette er utrolig bra, og jeg vet det er mange som er stolt av deg! inkl. meg!

  • 8. mai 2015
   Reply

   Tusen takk, Samira! Kjempehyggelig å høre :)

 2. 19. mai 2015
  Reply

  Det er veldig gøy alt du har fått til gjennom både blogg og Twitter. Du gjør en god profil og jobber på :)
  Stå på videre!

  • 21. mai 2015
   Reply

   Veldig spennende! Tusen takk, Martine :)

 3. 19. mai 2015
  Reply

  Dette er utrolig kult! Du så ut som du aldri hadde gjort annet, da jeg så deg på God Morgen Norge. Du skriver veldig lettfattelig og levende :) Bra jobba!

  • 21. mai 2015
   Reply

   Så gøy at du har sett på! Tusen takk :)

 4. robin krosby
  5. juni 2015
  Reply

  Veldig kult! Du har gjort en veldig god jobb og fortjener dette absolutt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *