2 Comments

 1. aleksanderneely
  5/16/2015
  Reply

  Knallbra innlegg, Sara :) Jeg er enig i alle punktene du tar opp, disse må man se opp for og fokusere på i 2015.

  Kvalitetsinnhold blir viktigere enn noen gang. Jeg tror og håper de fleste bedrifter fokuserer på innholdsmarkedsføring nå. Spesielt med tanke på at innholdsmarkedsføring koster 62% mindre enn tradisjonell markedsføring og genererer tre ganger så mye (http://www.demandmetric.com/content/content-marketing-infographic).

  Jeg tror også remarketing er en smart ting å fokusere på for bedrifter. Eneste jeg mener de må passe på, er at det ikke blir for mye. Jeg tror kunden vil føle seg forfulgt og bli lei hvis Nelly eller hotellrommet i Dublin dukker opp overalt.

  Mtp at 50% av søkene på Google (http://redgruppen.no/5-digitale-trender-2015/) og 84% av Facebooks dalige bruk er gjennom mobiltelefon (http://trends.e-strategyblog.com/2015/01/29/facebooks-mobile-active-users-mobile-ad-revenues-2012-2014/23924) , er jeg helt enig i at smarttelefon er en av de digitale trendene for 2015. Google straffer deg også nå hvis du ikke har mobilvennlig side.

  Stå på videre :)

  Hilsen
  Aleksander

  • 5/21/2015
   Reply

   Ja, tenker også at det finnes en grense for remarketing. Kan bli irriterende i lengden om alt du har søkt på tidligere, fotfølger deg over en lengre periode. Tusen takk for kommentaren og faktaene, Aleksander! :)

Legg inn en kommentar